Usein kysytyt kysymykset

Mikä ihmeen Hempstrom?

- Hempstrom on vuonna 2020 avattu puutarha-alan verkkokauppa, joka keskittyy alan kulttuuri- ja kasvatustarvikkeiden sekä keräiltävien siementen myyntiin. Tällä hetkellä saat meiltä laadukkaat perustarvikkeet erilaisten yrttien polttamiseen, ja muut tuotekategoriat tulevat saataville pitkin kevättä.

Tehän myytte kannabistuotteita? Sehän on laitonta!

- Niin myymme, mutta emme myy kannabistuotteita sanan varsinaisessa merkityksessä. Kaikki tuotteet jotka löytyvät valikoimastamme, ovat täysin laillisia, Suomen lainsäädännön mukaisia tuotteita. Tämän lisäksi myymme tuotteitamme ainoastaan täysi-ikäisille.

Entäs siemenet? Ei mitään kannabista saa kasvattaa!

- Hampun siemenet ovat myöskin täysin laillisia ja kenen tahansa täysi-ikäisen henkilön ostettavissa. Hempstromin myymät kannabiksen siemenet ovat laadukkaiden siemenpankkien siemeniä, jotka ovat tarkoitettu genetiikan keräilyyn/koristeeksi. Kehoitamme olemaan idättämättä siemeniä ja kieltäydymme myymästä näitä minkäänlaiseen huumausainekasvatuskäyttöön.

Siemeneni eivät itäneet. Haluan rahani takaisin!

- Lue ylläoleva vastaus. Tästä johtuen siemenillä ei ole itävyystakuuta, eikä myöskään palautusoikeutta. Tämän lisäksi Hempstrom sanoo sinulle että SOO-SOO, mitä minä sanoin.

Voinko noutaa tilaukseni jostain?

- Periaatteessa et, mutta käytännössä kyllä. Me tuomme ostoksesi perille, kun tilaat yli 10 eurolla tuotteita. Tarjoamme tällöin maksuttoman kuljetuksen, jonka yksityiskohdat sovitaan sähköpostitse/puhelimitse tilausvahvistuksen jälkeen. Myöhemmin keväällä avaamme keskustaan kivijalkakaupan, jonka jälkeen tarvehankintasi ovat aivan käden ulottuvilla!

Voiko teiltä tilata postiennakolla?

- Kyllä voi. Valitse toimitustavan valintasivulla "Posti (vain postiennakko)". Tästä toimitustavasta joudumme valitettavasti perimään ennakkomaksuna 10% tilauksen arvosta ennen pakkaamista ja lähettämistä. Huom! Maksun voi maksaa myös jonkun muun pankkitililtä kuin omalta! Saat maksuohjeet tilausvahvistuksen jälkeen sähköpostitse.

Miten maksan tilaukseni?

- Tilisiirrolla, Paypalilla tai postiennakkovaihtoehdolla pakettia noudettaessa.

Pankkiyhteystiedot:

Maksun saaja: Hempstrom
IBAN: FI55 5224 0120 0061 67
BIC: OKOYFIHH
Viesti: Tilausnumero #xxxx

Tilausnumerosi löydät tilausvahvistuksesta.