Usein kysytyt kysymykset

Mikä ihmeen Hempstrom?

- Hempstrom on vuonna 2020 avattu puutarha-alan verkkokauppa, joka keskittyy alan kulttuuri- ja kasvatustarvikkeiden sekä keräiltävien siementen myyntiin. Tällä hetkellä saat meiltä laadukkaat tarvikkeet erilaisten yrttien polttamiseen ja vaporisointiin, ja jatkossa laajennamme tuotekategoriaa myös kasvatustarvikkeiden puolelle.

Tehän myytte kannabistuotteita? Sehän on laitonta!

- Niin myymme, mutta emme myy kannabistuotteita sanan varsinaisessa merkityksessä. Kaikki tuotteet jotka löytyvät valikoimastamme, ovat täysin laillisia, Suomen lainsäädännön mukaisia tuotteita. Tämän lisäksi myymme tuotteitamme ainoastaan täysi-ikäisille, capiche?

Entäs kannabiksen siemenet? Ei kannabista saa kasvattaa, se on hHhuume?!

- Hampun siemenet ovat myöskin täysin laillisia ja kenen tahansa täysi-ikäisen henkilön ostettavissa. Hempstromin myymät kannabiksen siemenet ovat laadukkaiden siemenpankkien siemeniä, jotka ovat tarkoitettu genetiikan keräilyyn/koristeeksi. Kehoitamme olemaan idättämättä siemeniä ja kieltäydymme myymästä näitä minkäänlaiseen huumausainekasvatuskäyttöön.

Siemeneni eivät itäneet. Haluan rahani takaisin!

- Lue ylläoleva vastaus. Tästä johtuen siemenillä ei ole itävyystakuuta, eikä myöskään palautusoikeutta. Tämän lisäksi Hempstrom sanoo sinulle että SOO-SOO, mitäs minä sanoin.

Voinko noutaa tilaukseni jostain?

- Periaatteessa et, mutta käytännössä kyllä. Me tuomme ostoksesi perille, kun tilaat yli 10 eurolla tuotteita. Tarjoamme tällöin maksuttoman kuljetuksen, jonka yksityiskohdat sovitaan sähköpostitse/puhelimitse tilausvahvistuksen jälkeen. Suunnitelmissamme on myös avata keskustaan kivijalkakauppa, jonka jälkeen tarvehankintasi ovat aivan käden ulottuvilla!

Voiko teillä maksaa käteisellä?

- Kyllä voi! Kun olet tilaamassa, valitse maksutavaksi Lasku/Käteinen, ja noudata ohjeita. Saatuasi viivakoodillisen laskun sähköpostiisi, voit käydä maksamassa sen käteisellä esim. R-Kioskilla. Saatuamme maksun tilillemme, lähetämme paketin.

Voiko teiltä tilata postiennakolla?

- Kyllä vaan! Valitse toimitustavan valintasivulla "Posti (vain postiennakko)". Tästä toimitustavasta joudumme valitettavasti perimään ennakkomaksuna 10% tilauksen arvosta ennen pakkaamista ja lähettämistä. Huom! Maksun voi maksaa myös jonkun muun pankkitililtä kuin omalta! Saat maksuohjeet tilausvahvistuksen jälkeen sähköpostitse.

Miten maksan tilaukseni?

- Tilisiirrolla, PayPalilla, MobilePaylla, Laskulla (käteisellä esim. R-Kioskilla) tai postiennakkovaihtoehdolla pakettia noudettaessa.

MobilePay maksut numeroon: 044 921 1473

Tilisiirto:

Maksun saaja: Hempstrom
IBAN: FI55 5224 0120 0061 67
BIC: OKOYFIHH
Viesti: Tilausnumero #xxxx

Tilausnumerosi löydät tilausvahvistuksesta.