Usein kysytyt kysymykset

Mikä ihmeen Hempstrom?

- Hempstrom on vuonna 2020 avattu puutarha-alan verkkokauppa, joka keskittyy alan kulttuuri- ja kasvatustarvikkeiden sekä keräiltävien siementen myyntiin. Tällä hetkellä saat meiltä laadukkaat perustarvikkeet erilaisten yrttien polttamiseen, ja muut tuotekategoriat tulevat saataville pitkin kevättä.

Tehän myytte kannabistuotteita? Sehän on laitonta!

- Niin myymme, mutta emme myy kannabistuotteita sanan varsinaisessa merkityksessä. Kaikki tuotteet jotka löytyvät valikoimastamme, ovat täysin laillisia, Suomen lainsäädännön mukaisia tuotteita. Tämän lisäksi myymme tuotteitamme ainoastaan täysi-ikäisille.

Voinko noutaa tilaukseni jostain?

- Seinäjoen sisällä kyllä, kunhan tilaat yli 40 eurolla tuotteita. Tarjoamme tällöin maksuttoman kuljetuksen, jonka yksityiskohdat sovitaan sähköpostitse tilausvahvistuksen jälkeen. Myöhemmin keväällä avaamme keskustaan kivijalkakaupan, jonka jälkeen tarvehankintasi ovat aivan käden ulottuvilla!

Voiko teiltä tilata postiennakolla?

- Kyllä voi. Valitse toimitustavan valintasivulla "Posti (vain postiennakko)". Tästä toimitustavasta joudumme valitettavasti perimään ennakkomaksuna 10% tilauksen arvosta ennen pakkaamista ja lähettämistä. Huom! Maksun voi maksaa myös jonkun muun pankkitililtä kuin omalta! Saat maksuohjeet tilausvahvistuksen jälkeen sähköpostitse.

Miksi teillä on noin hintavat toimituskulut?

- Toimituskulut sisältävät käsittely-, pakkaus- ja kuljetuskustannukset ja yrityksemme on perustettu aivan äskettäin, joten meillä ei ole vielä erikseen sovittuja edullisempia rahtisopimuksia kuljetusyhtiöiden kanssa. Tämä tulee korjaantumaan kevättä kohti mentäessä, kun saamme käsitystä pakettien liikkuvuudesta. Toisin sanoen, tilatkaa enemmän -> pystymme jatkossa nipistämään toimituskuluista pois!

Miten maksan tilaukseni?

- Tilisiirrolla, Paypalilla tai postiennakkovaihtoehdolla pakettia noudettaessa.

Pankkiyhteystiedot:

Maksun saaja: Hempstrom
IBAN: FI55 5224 0120 0061 67
BIC: OKOYFIHH
Viesti: Tilausnumero #xxxx

Tilausnumerosi löydät tilausvahvistuksesta.