Usein kysytyt kysymykset

Mikä ihmeen Hempstrom?

- Hempstrom on vuonna 2020 avattu puutarha-alan verkkokauppa, joka keskittyy alan kulttuuri- ja kasvatustarvikkeiden sekä keräiltävien siementen myyntiin. Tällä hetkellä saat meiltä laadukkaat tarvikkeet erilaisten yrttien polttamiseen ja vaporisointiin, ja jatkossa laajennamme tuotekategoriaa myös kasvatustarvikkeiden puolelle.

Tehän myytte kannabistuotteita? Sehän on laitonta!

- Niin myymme, mutta emme myy kannabistuotteita sanan varsinaisessa merkityksessä. Kaikki tuotteet jotka löytyvät valikoimastamme, ovat täysin laillisia, Suomen lainsäädännön mukaisia tuotteita. Tämän lisäksi myymme tuotteitamme ainoastaan täysi-ikäisille, capiche?

Entäs kannabiksen siemenet? Ei kannabista saa kasvattaa, se on hHhuume?!

- Hampun siemenet ovat myöskin täysin laillisia ja kenen tahansa täysi-ikäisen henkilön ostettavissa. Hempstromin myymät kannabiksen siemenet ovat laadukkaiden siemenpankkien siemeniä, jotka ovat tarkoitettu genetiikan keräilyyn/koristeeksi. Kehoitamme olemaan idättämättä siemeniä ja kieltäydymme myymästä näitä minkäänlaiseen huumausainekasvatuskäyttöön.

Siemeneni eivät itäneet. Haluan rahani takaisin!

- No refunds, get the fuck out... Toisin sanoen lue ylläoleva vastaus. Tästä johtuen siemenillä ei ole itävyystakuuta, eikä myöskään palautusoikeutta. Tämän lisäksi Hempstrom sanoo sinulle että SOO-SOO, mitäs minä sanoin.

Asun Seinäjoella, voinko noutaa tilaukseni jostain?

- Seinäjoen alueella (15km säteellä keskustasta) tarjoamme maksuttoman kotiinkuljetuksen, kun tilaat vähintään 10 eurolla. Toimitusohjeet voit jättää tilauksen yhteydessä, olemme yhteydessä jos tarvitsemme lisätietoja. Toimitamme paketit normaalisti päivän päätteeksi, joten tee tilauksesi viimeistään klo 16.20, niin voit saada pakettisi vielä saman päivän aikana, kunhan tavaraa vaan on varastossa!

Suunnitelmissamme on myös avata Seinäjoen keskustaan kivijalkakauppa, jonka jälkeen tarvehankintasi ovat aivan käden ulottuvilla!

Voiko teillä maksaa käteisellä?

- Kyllä voi! Kun olet tilaamassa, valitse maksutavaksi käteismaksu. Saatuasi viivakoodillisen laskun sähköpostiisi, voit käydä maksamassa sen käteisellä esim. R-Kioskilla. Saatuamme maksun tilillemme, lähetämme paketin.

Seinäjoen alueella voit maksaa tilauksesi käteisellä kotiinkuljetuksen yhteydessä. Kun olet tilaamassa, valitse maksutavaksi käteismaksu.

Voiko teiltä tilata postiennakolla?

- Ota yhteyttä asiakaspalveluumme asian järjestämiseksi!

Miten maksan tilaukseni?

- Tilisiirrolla, PayPalilla, MobilePaylla, Käteismaksut (käteisellä esim. R-Kioskilla)

MobilePay maksut numeroon: 044 921 1473

Tilisiirto:

Maksun saaja: Hempstrom
IBAN: FI55 5224 0120 0061 67
BIC: OKOYFIHH
Viesti: Tilausnumero #xxxx

Tilausnumerosi löydät tilausvahvistuksesta.